2010 m. balandžio 20 d., antradienis

Praktinis fotografijos seminaras

Artėja atostogų ir kelionių laikotarpis. Išmokite įamžinti savo aplankytas vietas taip, kad Jūsų nuotraukos perduotų tų vietų grožį. Kviečiame į praktinį fotografijos seminarą.
Vietų skaičius ribotas, paskubėkite registruotis.



Jau seniai mano draugai prašo manęs pravesti panašų seminarą. Daugelis turi gerą foto techniką, daug keliauja, aplanko stulbinančiai gražias vietas. Bet grižus iš kelionės savo padarytose nuotraukose neatpažįsta tu vietų ir dažniausiai sako, kad tikrovėje tas vaizdas buvo gražesnis. Jie manęs klausia, kaip man pavyksta padaryti tokias „atvirutes“. Atėjo laikas pasidalinti savo patirtimi :).
Prieš kelis metus pravedžiau panoraminės fotografijos seminarą puikioje vietoje - Kauno marių regioniniame parke. Nusprendžiau, kad reikėtų pasidalinti savo patirtimi ir su kelioninės fotografijos mėgėjais. Iš patirties žinau, kad geriausiai išmokstama, kai teorinės žinios derinamos su praktika. Besimokant tokiu būdu geriausiai įsisavinama teorija ir formuojami nauji įgūdžiai. Todėl savo seminaruose skiriu laiko teoriniams dalykams ir vėliau išeiname „į laukus“ išbandyti naujas žinias, kad pamatyti kaip tai veikia ir kokį rezultatą duoda.
Šiame seminare papasakosiu apie tai, kaip veikia skaitmeniniai fotoaparatai, kokios fotografavimo programos jame yra ir kaip jas teisingai panaudoti. Kalbėsime apie kompozicijos dėsnius, šviesos panaudojimą, kaip padaryti įdomų reportažą, kaip fotografuoti žmones ir dar daugiau.
Po teorinės dalies išeisime į Kauno senamiesti ir pabandysime pažvelgti į jį atklydusio turisto akimis. Išbandysime naujas žinias. Po fotosesijos grįšime į studiją nuotraukų aptarimui. Pasirinksime kelias nuotraukas, kurias apdirbsime nuotraukų redagavimo programomis. Parodysiu kelis lengvus ir greitus nuotraukų koregavimo budus, kurie padarys Jūsų nuotraukas dar gražesnėmis.
Jeigu norite viso to išmokti, ateikite šį šeštadienį.
Registruokitės į seminarą išlanksto, nes liko jau nedaug vietų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą